Whatsapp Bilgi Hattı 0 541 291 91 40

Haber & Duyuru

Haberler & Duyurular

Güncel haber ve duyuruları bizden takip edin..
Bu yıl 20-23 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Marble Tech İstanbul - Mermer Makine Teknolojileri ve Ekipmanları..
Devamını Oku >>>
Bu yıl 9. düzenlenecek olan Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, doğal taş sektörünün önde gelen firmalarını ve ziyaretçil..
Devamını Oku >>>
Doğal taş sektörünün dünyadaki en önemli buluşmalarından biri olan MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 26. ..
Devamını Oku >>>
Turizm bölgelerimizden Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesindeki sahillerde kullanılan kuvars tozu turistlerin tepkisini çekmeye devam ediyor.

Kuvars (Silis) Kumuna Dikkat.!

29 Mart 2021 Pazartesi
Turizm bölgelerimizden Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesindeki sahillerde kullanılan kuvars tozu turistlerin tepkisini çekmeye deva..
Devamını Oku >>>
20-23 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bursa 6. Uluslararası Blok Mermer Fuarı, Tüyap Bursa uluslararası ..
Devamını Oku >>>
Akdeniz ve Ege bölgelerindeki maden ocaklarından çıkartılan mermer, traverten, granit ve diğer doğal taşların satışlarına baş..
Devamını Oku >>>
Vişne mermeri, Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan dünya üzerinde nadir bulunan bir doğal taş olması nedeniyle, ülkemizde..
Devamını Oku >>>
Marble İzmir Fair 24 Mart 2021 - 27 Mart 2021

Marble İzmir Fuarı 2021

26 Aralık 2020 Cumartesi
Marble İzmir Fair 27. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı sektörün ilgilileriyle Fuarİzmir’de buluşuyor...
Devamını Oku >>>
Elit Restorasyon yenileniyor..

Web Sitemiz Yenileniyor.!

25 Aralık 2020 Cuma
Yıllardır yapay ve doğaltaş bakım ve onarım hizmeti veren ve sürekli kendini geliştiren ELİT RESTORASYON; web sitesini de yen..
Devamını Oku >>>